1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Veda Mektubu’na 2 yeni isim

Veda Mektubu dizisinin güçlü kadrosu dikkat çekiyor.

Veda Mektubu’na 2 yeni isim

Most Yapım imzalı “Veda Mektubu”nun yeni yılın 2. haftasında sete çıkması planlanıyor. Deniz Dikilitaş’ın yöneteceği dizinin hikayesi Deniz Akçay’a ait, merakla beklenen dizinin senaryosunu da usta kalem Mahinur Ergun yazıyor. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım’ın başlıca rolleri paylaşacağı öğrenilmişti.

Kanal D’de ekrana gelecek olan Veda Mektubu’nun kadrosuna 2 flaş isim daha katıldı. Hazar Motan dizide Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) büyük kızı Beste’ye hayat verecek. Beste’nin Hakan’la mutsuz bir evliliği vardır ve Alanur da çapkın damadını hep eleştirmektedir. “Veda Mektubu”nda Seher’in (Bennu Yıldırımlar) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) oğulları, Mehmet’in (Emre Kıvılcım) kardeşi Selçuk’u ise Kerem Alp Kabul canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 rekoru

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir