1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üvey Anne'nin kadrosuna usta oyuncu

atv'nin ONNMedya imzalı dizisi Üvey Anne'de Hazal Filiz Küçükköse'nin annesine çok etkili bir oyuncu hayat verecek.

Üvey Anne’nin kadrosuna usta oyuncu

Üvey Anne” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. ONN Medya imzalı dizi Muğla’da çekilecek. Yasemin Türkmenli‘nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin netleşen oyuncuları Hazal Filiz Küçükköse (Serap), Kutsi (Faruk), Ezgi Şenler (Hülya) ve Aslı Tandoğan (İpek) olmuştu. Dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ayşegül Günay katıldı. Günay, Hazal Filiz Küçükköse’nin canlandıracağı Serap’ın annesi Mukaddes’e hayat verecek.

Dizinin hikâyesine gelince; Beyzade ailesinin yanında yetişmiş olan Serap, besleme bir annenin kızı olarak dünyaya geldiği için içinde hep bir eziklik duygusuyla büyümüştür.  Her ne kadar Beyzadeler tarafından hor görülmese de hayata bir sıfır yenik başladığının farkındadır. Ancak o, ilahi sistemin kendisinden esirgediği statüyü, gerekirse tırnaklarıyla kazıya kazıya elde etmeye kararlıdır. Hayat planlarında üç çocuklu bir adam hiç olmamıştır Serap’ın ama bazen şartlara ayak uydurmak gerekir ve bu Serap’ın en iyi becerdiği şeydir. Çocukların “dünyalar iyisi Serap ablası” olmak da elini fazlasıyla güçlendiriyordur. Serap Faruk’u en hassas noktasından, yani çocuklarından tavlamayı hedefler. Tabii seksapalitesinin, masum görünen yüzünün, çevirdiği entrikaların ve annesi Mukaddes’in de bu konuda büyük katkıları olacaktır!

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin sezon final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir