1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Üvey Anne"de Kutsi'nin kızını hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

atv'nin "Üvey Anne" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

“Üvey Anne”de Kutsi’nin kızını hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’yi buluşturan “Üvey Anne” dizisinin ana kadrosuna genç ve başarılı bir oyuncu katıldı. atv’de ekrana gelecek ONN Medya imzalı dizinin çekimleri Muğla’da yapılacak. Merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları arasına Ezgi Şenler de dahil oldu. Son olarak Uğur Güneş’le “Serçenin Gözyaşları” isimli filmde başrol oynayan Şenler, çok etkili bir rolle ekrana dönecek ve “Üvey Anne” dizisinde Faruk’un (Kutsi) büyük çocuğuna hayat verecek.

Yasemin Türkmenli’nin yöneteceği dizi Muğla’nın muhteşem atmosferinde çekilecek. Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı dizide Kutsi seramik fabrikası mezunu üç çocuk babası karizmatik iş insanı Faruk rolüne hayat verecek. Muğla’da çekilecek olan projenin hikâyesi de merak konusuydu.

“Üvey Anne”de büyük aşkla bağlı olduğu eşi Efsun’u kanser nedeniyle kaybeden Faruk, kendisini 3 çocuğuna adamıştır. Kalbini aşka kapatan Faruk, bu arada ona bu yolculukta destek veren asistanı Serap’la (Hazal Filiz Küçükköse) çocuklarına olan ilgisi ve yardımı nedeniyle evlenir.  Diğer yandan Faruk, ölen eşi Efsun’un yakın arkadaşı İpek’in de duygularını fark eder.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kendi Düşen Ağlamaz’a Yargı’dan flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir