1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi “Saklambaç”a bomba isimler

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği 3 yeni diziden biri olan “Saklambaç”ın hazırlıkları devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi “Saklambaç”a bomba isimler

Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel’in başrolünü paylaşacağı “Saklambaç” dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Nadim Güç’ün yöneteceği, Armağan Gülşahin’in ise yazdığı dizide Uraz Kaygılaroğlu “Mete”, Cemre Baysel “İncila” rolüne hayat verecek. Dizinin önemli karakterlerinden Kont Ziya’yı usta aktör Tamer Levent canlandıracak.

Dizinin etkili rollerinden “Belgin”i ise güçlü oyunculuğu ve göz dolduran güzelliğiyle hayranlık uyandıran Şenay Gürler oynayacak. Gürler aynı zamanda yine OGM’nin aralık ayı gibi Netflix’te yayında olacağı konuşulan Çağatay Ulusoy’lu “Centilmen” filminde oynamıştı.

İki kadın arasında kalan bir adam ve entrikalı aile ilişkilerini etkileyici bir dille ele alacak olan dizinin diğer kadın başrol oyuncusu “Naz” için görüşmeler devam ediyor. Rol için Kulüp dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Asude Kalabek’in de görüşülen isimler arasında olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emre Dinler “Kuruluş Osman” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir