1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sanat dünyasını yasa boğan kayıp… Ünlü cast direktörü vefat etti

Kanser tedavisi gören ünlü cast direktörü ve seslendirme sanatçısı Luiza Almızrak 56 yaşında yaşam savaşını kaybetti

Sanat dünyasını yasa boğan acı kayıp… Ünlü cast direktörü vefat etti

Herşey Çok Güzel Olacak”, “Kabadayı”, “Devrim Arabaları”, “Kavşak”, “Kaybedenler Kulübü” ve “Bergen” gibi birçok başarılı sinema filminin ve çok sayıda reklamın cast direktörlüğünü yapan Luiza Almızrak’ın vefatı sinema ve dizi sektörünü yasa boğdu. 56 yaşındaki ünlü cast direktörü uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Meme kanseriyle başlayan hastalık süreci daha sonra karaciğer ve kemik metastazı nedeniyle tekrarlayan Almızrak yaşam savaşını kaybetti.

Aynı zamanda seslendirme sanatçılığı yapan Luiza Almızrak, son olarak şu anda vizyonda olan Cengiz Bozkurt, Şebnem Bozoklu ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı “Mucize Aynalar” filminin cast direktörlüğünü yapmış ve 1 Nisan’da düzenlenen galasına katılmıştı. Luiza Almızrak13 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Şişli’deki Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Mekanı cennet olsun.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beşinci sezon onayı alan “Gönül Dağı” 8 Haziran’da tatile çıkıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir