1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ufuk Özkan iyileşti, TRT 1'in sevilen dizisiyle setlere dönüyor

Siroza yakalanan ve organ nakli sırasına giren Ufuk Özkan'ın tedavisi olumlu sonuçlanmıştı. Başarılı oyuncu setlere dönüyor.

Ufuk Özkan iyileşti, TRT 1’in sevilen dizisiyle setlere dönüyor

Ufuk Özkan geçen haftalarda çok zor günler geçirmiş, siroz teşhisi konan ünlü oyuncu organ nakli için sıraya girmişti. Ancak Sağlık Bakanı’nın desteğiyle Medipol Hastanesi‘nde ilaç tedavisine başlayan oyuncunun organ nakli olmasına gerek kalmamıştı. Özkan sağlık durumunu “Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam… En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam…” açıklamasını yayınlamıştı. Ünlü oyuncu cephesinden yeni bir haber geldi.

Ufuk Özkan, setlere dönüyor. Ünlü oyuncu Fabrika Yapım imzalı “Benim Güzel Ailem” dizisiyle anlaştı. Özkan, ailenin dayısı Adnan Gözüaçık rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu, cast direktörlüğünü Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizinin 8. bölümünde kadroya dahil olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“C Takımı” filminin çekimleri başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir