1. Anasayfa
  2. Dizi

Üç Kız Kardeş'in Müjgan'ı Aydan Şener: Evlilik insan doğasına aykırı

"Kibarlık Budalası" ile tiyatroda, "Üç Kız Kardeş" ile ekranda yer alan Aydan Şener, NTV'nin "Empati" programına konuk oldu.

Üç Kız Kardeş’in Müjgan’ı Aydan Şener: Evlilik insan doğasına aykırı
“Üç Kız Kardeş” ile ekranda, “Kibarlık Budalası” ile tiyatroda seyirci karşısına çıkan Aydan Şener, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtladı. 1981 Türkiye Güzeli olan Aydan Şener, aldığı dereceyle ilgii “Çok küçüktüm, önemsediğim bir şey değil. Şimdikiler bu yarışmaları basamak olarak, oyunculuğa geçiş olarak kullanıyor. Çevremin ısrarıyla, macera için katıldığım bir şeydi” dedi. 
Aydan Şener, Ahmet Mümtaz Taylan’a çok özel açıklamalar yaptı. “İnsansak vefalı olmalıyız, vefalı biri olduğumu da söyleyebilirim ama bizim sektörde vefa yok. Vefasızlıkla karşılaştığımda intikam almıyorum ama, hem yaşadığımı unutmam hem de bir daha görüşmem. İsyan ettiğim, haksızlıklarla karşılaştığım, bunaldığım, dedikodular beni üzdü, keşke bu işi yapmasaydım, şöhretli olmasaydım, keşke sıradan insan olsaydım dediğim çok oldu. Artık kesinlikle öyle düşünmüyorum. Şimdi çok mutluyum. Şöhretimin ve insanların sevgisinin keyfini yaşıyorumderken evlilik konusuna bakış açısını da anlattı. Şener: “Çok erken evlendim. 19 yaşımda evliydim. Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Takan Takana” filmine dev kadro

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir