1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tv8’in Bülent İnal’lı “Yetkisiz Bir Hayat” dizisiyle ilgili flaş karar

“Çukur” başta olmak üzere birçok unutulmaz diziyi kaleme alan Gökhan Horzum’un tv8’de ekrana gelecek yeni dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Tv8’in Bülent İnal’lı “Yetkisiz Bir Hayat” dizisiyle ilgili flaş karar

tv8 bu sezon 4. bölümde finalsiz bitirme kararı aldığı “Aşka Düşman” dizisinin ardından Gökhan Horzum’un yazdığı “Yetkisiz Bir Hayat” dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyordu. 2018’de Netflix’te yayınlanan ve izlenme rekoru kıran İspanyol suç draması “Unauthorized Living”ten uyarlanan dizinin eylül sezonuna ertelenmesine karar verildi.

Volkan Kocatürk’ün yöneteceği “Yetkisiz Bir Hayat”ın başrol oyuncusu belli olmuş ve şimdiden merak uyandıran dizide Bülent İnal başrol karakteri Barbaros rolü için anlaşmıştı. Usta aktör eylül sezonun ilk haftasında seyirciyle buluşması planlanan dizi için temmuz ayında sete çıkacak. Bu arada dizinin oyuncu seçimleri de devam edecek. Dizinin orijinalinde iş insanı görünümündeki Nemo Bandeira’nın (Coronado) aslında bir uyuşturucu baronudur. Alzheimer hastalığı teşhisi konulan Nemo mirası ve ailesinin geleceği için bir veliaht seçmeye karar verir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile ve çocuk filmi “Kardeş Takımı”nı 3 günde 80 bin 116 kişi izledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir