1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türk dizilerinin Cannes çıkarması

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı’nda Türk dizilerinin rüzgarı esecek.

Türk dizilerinin Cannes çıkarması

Türk dizileri her yıl ekim ayında Cannes’da düzenlenen içerik ve eğlence fuarında fırtına gibi esiyor. Büyük ilgi gören fuar bu yıl 16 ve 19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilen fuarın kokteyli pazartesi akşamı yapılacak. Fuar alanının hemen karşısındaki Majestic Hotel’de düzenlenecek kokteyl eğlence ve medya sektörünün önde gelen isimlerini buluşturacak.

Özcan Deniz onur konuğu

Gold Film’in imza attığı iki diziden “Kızılcık Şerbeti” ile 25 Ekim’de sete çıkacak olan “Kızıl Goncalar”ın afişleri Cannes sokaklarını süslüyor. Özcan Deniz yeni dizisinin ilk tanıtımını Cannes’da yapacak. Özcan Deniz’e Fransa seyahatinde modacı eşi Samar Dadgar da eşlik edecek.

Burak Deniz ve Hande Erçel Cannes yolcusu

Global Agency’nin dünya dağıtımını yaptığı FOX’un “Bambaşka Biri” dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ile Hande Erçel 18 Ekim’de Cannes’a gidecek ve Buddha-Bar’da onurlarına verilecek partiye katılacak.

Yabani’nin başrol oyuncuları Cannes’da

NTC Medya’nın FOX için çektiği “Yabani” dizisi Mipcom’a katılan diziler arasında… Her hafta seyircisi sayısını artırarak ekran yolculuğuna devam eden dizinin başrol oyuncuları Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı fuarda dizilerinin tanıtımını yapacak.

Safir’e dev afiş

Bu yıl 30. yaşını kutlayan atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Safir için dev bir afiş hazırlandı. Kapadokya’da çekilen dizinin başrol oyuncuları Özge Yağız ve İlhan Şen‘in set programının yoğunluğu nedeniyle Cannes’a gidemeyeceği öğrenildi.

Kan Çiçekleri ekibi Mipcom’da

Kanal 7’nin haftalık diziler kadar büyük ilgi gören günlük dizisi Kan Çiçekleri’nin yapımcıları Sevda Kaygısız ile Talip Yıldırım da Mipcom Fuarı’na katılmak için bugün Cannes’a uçtu. Dizinin fenomen çifti Baran ve Dilan’ı Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel çekim trafiği nedeniyle fuara gidemedi. Dizi yurtdışında “Vendetta” adıyla satılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’ın Orhan beyi Emre Bey’den centilmenlik temalı cumhuriyet reklamı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir