1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türk Dizi sektörünün büyük başarısı… Joy Awards’dan Güllerin Savaşı’na ödül

"Güllerin Savaşı" dizisinin Arap oyuncularıyla çekilen Cyrstal adlı uyarlaması Joy Awards’da “En İyi Dizi” seçildi.

Türk Dizi sektörünün büyük başarısı… Joy Awards’dan Güllerin Savaşı’na ödül

Arap dünyasının en prestijli ödül töreni olan Joy Awards, geçen cumartesi akşamı Riyad’da yapıldı. “Güllerin Savaşı”nın, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın en büyük medya grubu olan MBC Group için Cyrstal adıyla yapılan uyarlaması Joy Awards 2024 ödül töreninde halk oylamasıyla en iyi dizi seçildi.

MedYapım‘ın Türkiye’de de büyük başarılar elde eden formatı “Güllerin Savaşı”nın Cyrstal adıyla yapılan ve çekimleri NTC Medya tarafından gerçekleştirilen uyarlamasında Pamela El Kik, Mahmoud Nasr ve Stephanie Attala gibi ünlü oyuncular yer aldı. Antony Hopkins, Kevin Costner, Jean Reno, Mark Walhberg, Gloria Gaynor gibi dünyaca ünlü sanatçıların da katıldığı törende Cyrstal’in yapımcıları Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp ödüllerini aldı.

Öte yandan yine bir MedYapım uyarlaması olan ve çekimleri NTC Medya tarafından  gerçekleştirilen “Sadakatsiz” “Al Kha’en-The Traitor” adıyla Ortadoğu’da izlenme rekorları kırıyor. Şubat ayı içinde, Türkiye’de izlenme rekorları kıran bir diğer MedYapım dizisi Kadın’ın uyarlamasının çekimleri başlayacak.

Oyuncu kadrosu Ortadoğu’nun ünlü oyuncularından oluşacak ve MBC Group için hazırlanan dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Ender Emir üstleniyor.

Antony Hopkins, Kevin Costner, Jean Reno, Mark Walhberg, Gloria Gaynor gibi dünyaca ünlü sanatçıların da katıldığı törende Cyrstal’in yapımcıları Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp ödüllerini aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel’den yaş gününde anlamlı bağış

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir