1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin Bir Sevdadır dizisinin afişi yayınlandı

Bozdağ Film'in Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem imzalı dizisi "Bir Sevdadır" ilk bölümüyle 31 Ocak Çarşamba günü seyirciyle buluşacak.

TRT’nin Bir Sevdadır dizisinin afişi yayınlandı

Bir Sevdadır dizisi TRT‘nin çarşamba akşamları seyirci ile buluşturacağı yeni dizi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Başrolünü Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’in paylaştığı dizinin afişi bu akşam görücüye çıktı. İlk bölümü 31 Ocak’ta seyirciyle buluşacak olan dizi “Aile istiyorum” sloganıyla seyirciyle buluşacak.

Dizide Yasin adlı milli futbolcu ile kaderine meydan okuyan Yeşil adlı kadının genç kadının yollarını kesişme hikayesi etkileyici bir dille beyazcama aktarılıyor. Merakla beklenen projede Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler de rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
RTÜK cezası bitti, Kızıl Goncalar bu akşam ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir