1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT1’in “Fatih” dizisine 2 flaş isim

Miray Yapım’ın TRT1 için hazırladığı Fatih Sultan Mehmet’in hikâyesini ekrana taşıyacak “Fatih” dizisinin hazırlıkları sürüyor.

TRT1’in “Fatih” dizisine 2 flaş isim

Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatan “Fatih” dizisi TRT1’de 2024’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak. Şafak Bal’ın yönettiği dizide Fatih Sultan Mehmet’i Serkan Çayoğlu canlandıracak. Dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Ayşegül Günay “Fatih” dizisiyle el sıkıştı. Usta oyuncu “Helena”yı canlandıracak.

Dizinin kadrosuna Sinan Albayrak da katıldı. Son olarak tabii’nin “Ufuklar ve Sınırlar” dizisinde rol alan Albayrak “Fatih”te Zağanos Paşa karakterini canlandıracak.

Ozan Bodur – Enes Şengönül -Cihan Bozkaya-Fatih Güler’in yazdığı dizinin diğer belli olan oyuncuları arasında Fikret Kuşkan ve Tuba Ünsal da var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özel: Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün iddialı dizide partner oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir