1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT 1'in "Neşeli Günler" dizisinin adı değişti, kadroya yeni isimler katıldı

TRT 1'in Goya Entertainment imzalı dizisi "Neşeli Günler"in yeni ismi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sete çıkıyor.

TRT 1’in “Neşeli Günler” dizisinin adı değişti, kadroya yeni isimler katıldı

Neşeli Günler” dizisi TRT 1‘in bu yaz ekrana getireceği iddialı projeler arasında yer alıyor. Goya Entertainment imzalı dizi, yarın sete çıkıyor. Şahin Altuğ‘un yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin yeni adı “Hayatımın Neşesi” oldu. Ekin Atalar’ın yazdığı dizide Şebnem Bozoklu “Neşe”, Tolga Tekin “Mustafa”, Metin Coşkun Mustafa’nın babası “Mehmet” ve Uğur Demirpehlivan Mustafa’nın annesi “Saliha”yı canlandıracak.

Yıllar sonra yarım bıraktığı tıp fakültesine geri dönen evli ve çocuklu Neşe’nin renkli hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizide Neşe’nin annesi Rüçhan‘ı Yeşilçam’ın usta ismi Selma Güneri canlandıracak.

Aras Şenol dizide Mustafa’nın esprili kişiliğiyle dikkat çelen kardeşi “Serdar“a hayat verecek. “Hayatımın Neşesi” dizisinde Serdar’ın evlilik planı yaptığı Aylin’i güzel yıldız Gizem Kala oynayacak.

Eğlenceli konusuyla yaz ekranını renklendirecek olan dizinin diğer öne çıkan rolleri arasında “Türkan”ı Ezgi Tombul, “Selma”yı Özlem Ünaldı, “Sevda”yı Süreyya Güzel, “Zeynep”i Nisan Dökmeci canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yıldız Tezcan vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir