1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT 1'in "Neşeli Günler" dizisine 2 usta isim

Şebnem Bozoklu ile Tolga Tekin'i buluşturan "Neşeli Günler" dizisine iki usta oyuncu katıldı.

TRT 1’in “Neşeli Günler” dizisine 2 usta isim

“Neşeli Günler” dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Goya Entertainment’in imza atacağı dizi bu yaz TRT1’de seyirciyle buluşacak. Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin başrol oyuncuları geçen günlerde belli olmuş ve Şebnem Bozoklu (Neşe) ile Tolga Tekin (Mustafa)  projeyle anlaşmıştı. İki ödüllü oyuncu dizide karı kocaya hayat verecek. Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı dizinin kadrosuna son olarak iki değerli oyuncu katıldı.

Yıllar sonra yarım bıraktığı tıp fakültesine geri dönen evli ve çocuklu Neşe’nin renkli hikâyesini ekrana taşıyan dizide Mustafa’nın babasına usta tiyatrocu Metin Coşkun hayat verecek ve Mehmet karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. “Neşeli Günler”de Mehmet’in eşi Saliha’yı ise Uğur Demirpehlivan oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hilal Altınbilek İtalya’da fırtına gibi esti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir