1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT 1 için çekilecek hangi dizi iptal edildi?

TRT yine her yıl olduğu gibi yeni sezonda birbirinden kaliteli içerikleri seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

TRT 1 için çekilecek hangi dizi iptal edildi?

TRT 1 yeni yayın döneminde geçen sezondan kalan “Teşkilat”, “Gönül Dağı” ve “Alparslan Büyük Selçuklu”nun yerine başlayacak “Selahaddin Eyyubi” dizilerine devam edecek. Yaz sezonunda “Kendi Düşen Ağlamaz”, “Hayatımın Neşesi” ve “Benim Güzel Ailem” dizilerini de seyirciyle buluşturan kanal için Bozdağ Film “Ağlayan Gelin” dizisini hazırlıyordu. Bu sırada yapım şirketinin imza attığı ve sezon finali yaptığı duyurulan “Al Sancak” dizisinin bitmesine karar verildi.

Bozdağ Film daha sonra TRT 1 için “Ağlayan Gelin” dizisinin cast çalışmalarına devam etti. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizi son anda iptal edildi. Bütçesel konularda anlaşma sağlanamadığı için dizinin rafa kalktığı konuşuluyor. Dizi zorla evlendirildiği düğünden kaçan Yeşil adlı genç kızın dramını futbol felsefesi çerçevesinde farklı bir dille anlatıyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İki Yabancı’da Hande Erçel’in abisini flaş bir oyuncu canlandıracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir