1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tolga Çevik: Eşimle tanıştığımız gün 10. dakikada evlenmeye karar verdik

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği NTV'de hafta içi her gün Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekrana gelen "Bambaşka Sohbetler" programının konuğu Tolga Çevik oldu. 

Tolga Çevik: Eşimle tanıştığımız gün 10. dakikada evlenmeye karar verdik

Tolga Çevik Bambaşka Sohbetler‘de, aile yaşamına dikkat çekti. Çocukları Tuna ve Tan’ın 17 ve 18 yaşına geldiklerini söyleyen Tolga Çevik, “Akşam yemeğini beraber yiyelim nesliyiz biz. Bunu biz korumasak çocuklarımız koruyor. Çok güzel bir şey, insan yalnız olmadığını hissediyor. Ben en çok evde ünlüyüm, ‘eyvah babam geliyor’ diyorlar” dedi.

Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik

Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Yılmaz’la evli olan Tolga Çevik, Ceyda Düvenci’nin “Eşinle tanıştığınız gün evlenmeye karar vermişsiniz” hatırlatması üzerine de: “O gün 10. dakika içinde… Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. Biz senle evleneceğiz biliyorsun değil mi?’ dedim. ‘Biliyorum’ dedi. Söz, nişan falan, o çok gençti tanıştığımızda, 3 yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor, bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökhan Alkan İspanya’da aldığı ödülü annesi ve kız kardeşine ithaf etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir