1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat dizisinin sezon finalinde neler olacak?

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi "Teşkilat"ın bugün sezon finalinin son sahneleri çekiliyor.

“Teşkilat” dizisinin sezon finalinde neler olacak?

Teşkilat” dizisi TRT 1‘nin yeni sezonda da devam edecek projeleri arasında yer alıyor. Burak Arlıel‘in yönettiği Tims&B Productions imzalı dizinin bugün 3. sezonun son set günü… Bu akşam 77. bölümü ekrana gelecek olan dizi 79. bölümde sezon finali yapacak. Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin sezon finalinde başrol oyuncularından kimin ölüp kimin ölmeyeceği sorusu kafaları karıştıracak.

Kulislerden sızan bilgilere göre her yıl olduğu gibi son bölümde yine patlama, kaza ve uçak düşmesi gibi  büyük bir olay yaşanacak. Söylentilere göre bu kez büyük bir patlama sahnesi var. Böylece yeni sezon öncesi büyük bir merak oluşacak. Öte yandan bir diğer kulis bilgisi de başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Deniz Baysal’la yeni sezon için henüz anlaşma yapılmadığı yönünde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’nin “Dilek Taşı” dizisine flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir