1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Teşkilat” dizisine Scarlet geliyor

Tims&B imzalı TRT1’in pazar akşamlarına damgasını vuran “Teşkilat” dizisinin dördüncü sezonu merakla bekleniyor.

“Teşkilat” dizisine Scarlet geliyor

TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi “Teşkilat” yeni kadrosuyla ve sürükleyici hikâyesiyle seyirciyi ekran başına toplamaya devam edecek. Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ekibine son olarak Ebru Şam katıldı. Burak Arlıel’in yönettiği, Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizide Şam, Birleşmiş Milletler (BM) görevlisi Scarlet rolüyle dahil olacak. Son derece manipülatif bir kadın olan Scarlet, hikâyeye 82. bölümde dahil olacak.

Merakla beklenen dizide bu sezon yeni ekibin maceraları seyirciyi ekrana kilitleyecek. Dizide Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy) seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Star TV’nin yeni dizisi “Sakla Beni”nin ilk tanıtımı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir