1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Taro Emir "Yalı Çapkını"nın çekimlerine başladı

Taro Emir Tekin "Yalı Çapkını" dizisine Halis Ağa’nın Londra’da yaşayan kızı Nükhet’in oğlu olan Kaya rolüyle ekibe katıldı

Taro Emir “Yalı Çapkını”nın çekimlerine başladı

“Yalı Çapkını” dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Kulislerde dizinin ilk bölüm finaline sürpriz şekilde damga vuracağı öne sürülen Taro Emir Tekin de çekimlerde yerini aldı. Sevilen oyuncu dizide Halis Ağa’nın Londra’da yaşayan kızı Nükhet’in oğlu olan Kaya rolüyle ekibe katıldı. Tekin bugün çekimlere başladı.

Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı dizinin hikâyesi Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyor. Sevilen dizi; 37. bölümüyle yakında ve yine her cuma izleyiciyle buluşacak. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturan diziyi Burcu Alptekin yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlayda Akdoğan “Kötü Adamın On Günü”yle zirvede

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir