1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tansel Öngel Kanal D’nin Alp Navruz’lu “Senden Önce” dizisinde

Yarın itibariyle sete çıkacak olan Kanal D’nin “Senden Önce” dizisinin dün yayınlanan ilk tanıtımı büyük ilgi gördü.

Tansel Öngel Kanal D’nin Alp Navruz’lu “Senden Önce” dizisinde

Kanal D Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri”,  Mahsun Kırmızıgül’den “Güzel Atlar Diyarı” ve MF Yapım’dan “Taş, Kağıt, Makas” dizilerinin yanı sıra kendi şirketi D Media imzalı “Senden Önce” dizisiyle de 2004’e oldukça iddialı bir yayın planıyla giriş yaptı. Senden Önce’nin ilk tanıtımı dün akşam seyirciyle buluştu. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şakinkaya’lı tanıtım çok merak uyandırdı.

Feride Kaytan’ın yönettiği, Başak Angigün’ün yazdığı dizide Alp Navruz ülkenin en başarılı inşaatçılarından Hakan Dağıstan’a hayat veriyor. Hakan’ın abisi Kaan rolü için Ali Gözüşirin’in adı geçiyordu. Ancak rol için son olarak Tansel Öngel’le anlaşıldığı ortaya çıktı. Kaan’ın en büyük travması eşinin ölümüdür.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli’nin “Devran”a hayat vereceği “Deha” dizisi için Erdal Beşikçioğlu’na teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir