1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti "Gaddar" dizisine konu oldu

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Gaddar dizisinde geçen ay İzmir’de öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin yaşadığı acı olay işlendi.

Türkiye’yi kahreden taksici cinayeti “Gaddar” dizisine konu oldu

“Gaddar” dizisinde geçen ay ülkemizi üzüntüye boğan taksici cinayeti konu edildi.  İzmir‘de kendisini ‘üşümesin diye’ aracına alan taksi şoförü Oğuz Erge‘yi öldüren katil yakalanmış, olay anına ait taksideki kamera görüntüleri ortaya çıkmıştı. Yaşanan üzücü olay Hürer Ebeoğlu’nun senaryosunu yazdığı Ay Yapım imzalı diziye konu oldu.

Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği “Gaddar” lakaplı Dağhan dizide 2 çocuk babası taksici Rüstem Ayaz’ı acımasızca öldüren katili yakalayıp camdan attı. Daha sonra da katilin cesedini taksicini babasının oturduğu sokağa astı. Bu durum Gaddar’ı taksiciler arasında da bir kahramana dönüştürdü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nde Alev Apo’dan hamile olduğunu açıkladı  
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir