1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sumru Yavrucuk ile Nesrin Cavadzade "Şahane Hayatım"da hangi rolleri canlandıracak?

Ay Yapım'ın FOX için çekeceği Meriç Acemi'nin kaleme aldığı "Şahane Hayatım" dizisinin bugün okuma provası yapıldı.

Sumru Yavrucuk ile Nesrin Cavadzade “Şahane Hayatım”da hangi rolleri canlandıracak?

 Ay Yapım imzalı “Şahane Hayatım” dizisi yetişirse önümüzdeki salı sete çıkacak. Çağrı Bayrak’ın yöneteceği diziyi Meriç Acemi kaleme alıyor. Kimliğini değiştirip çok zengin bir hayata adım atan ve geçmişindeki sırlar peşini bırakmayan Şebnem Gümüşçü’nün etkileyici hikâyesini anlatan dizide Hilal Altınbilek “Şebnem”, Onur Tuna “Mesut”, Yiğit Özşener “Onur” Serkan Keskin “Niyazi” ve Gökçe Eyüboğlu “Didem” rollerine hayat verecek. Dizide Şebnem’in en büyük belalısı olan kayınvalidesi “Aysel” rolü için uzun zamandır arayış sürüyordu. Rol için ilk adı geçen isimlerden Sumru Yavrucuk, diziye sonunda evet dedi. Usta oyuncu, Onur karakterinin annesini oynayacağı dizide çok etkili bir rolle seyirci karşısına çıkacak ve dizideki gelin kaynana savaşı çok konuşulacak.

“Şahane Hayatım” dizisinin bir diğer iddialı oyuncusu ise Nesrin Cavadzade olacak. Cavadzade dizide yurtdışından gelen Melisa rolüne hayat verecek. Dizinin 3. bölümünde hikâyeye dahil olacağı öğrenilen Cavadzade Şebnem’in en büyük düşmanı olan “Aysel”le entrika üzerine entrika çevirecek.

Dizinin bir başka karakteri “İzbandut”u ise başarılı oyuncu Erman Cihan oynayacak. İzbandut, dizinin aksiyon ağırlıklı sahnelerinde performans sergileyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Küçük Anne” dizisinin adı değişti, Şevket Çoruh’a teklif gitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir