1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Star TV’nin yeni dizisi “Saplantı”yla ilgili flaş gelişme

Yeni sezonda birbirinden iddialı yeni projeleri seyirciyle buluşturmayı planlayan Star TV’nin “Saplantı” dizisinde çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

Star TV’nin yeni dizisi “Saplantı”yla ilgili flaş gelişme

OGM Pictures’ın “Saklambaç”ın ardından Star TV için çekeceği ikinci dizi “Saplantı”nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Dizinin başrol erkek karakteri Babür için Barış Arduç’la anlaşılmış, yakışıklı oyuncunun rol için kampa girdiği gündeme gelmişti. Çok yeni bir gelişme oldu ve taraflar son anda karşılıklı olarak bu proje için beraber çalışmama kararı aldı.

Türkan Derya’nın yöneteceği, Aybike Ertürk’ün ise yazdığı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizide kız kardeşi Çisil’le beraber çok katı kurallarla büyüyen ve babasının evlenmeye zorladığı Sabah’ın yıllar sonra karşısına çıkan eski sevgilisi Babür’e karşı olan ihtiras dolu intikam öyküsü çok etkili bir hikaye örgüsü içinde ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir