1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Son Yaz” dizisinin flaş ismi “Aile Albümü”nde

O3 Medya’nın atv için çekeceği Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'yı buluşturan “Aile Albümü” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

“Son Yaz” dizisinin flaş ismi “Aile Albümü”nde

“Aile Albümü” dizisinin çekimlerinin şubat ayının ilk haftası başlaması planlanıyor. Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’yı buluşturan dizi atv’de seyirciyle buluşacak. Ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Zeynep Günay’ın kurucu yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosuna çok başarılı bir oyuncu katıldı. Özellikle “Son Yaz” ve “Kulüp” dizilerindeki performansıyla hayranlık uyandıran Halil Babür “Aile Albümü”yle anlaştı.

Çekimleri İstanbul’da başlayıp Cunda ve Ayvalık civarında devam edecek olan dizide Halil Babür, “Kenan” rolüne hayat verecek. Babür, Deniz’in (Aslıhan Malbora) abisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Etkili bir aşk hikâyesinin ekrana aktarılacağı dizinin kadrosunda Tilbe Saran, Feri Baycu ve Serhat Teoman gibi ünlü isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut hangi meslektaşlarına “Agresif” benzetmesini yaptı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir