1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sinan Tuzcu "Ağlayan Gelin" dizisinde

Bozdağ Film imzalı "Ağlayan Gelin" dizisi TRT1'in bu sezon seyirciyle buluşturacağı iddialı projeler arasında yer alıyor.

Sinan Tuzcu “Ağlayan Gelin” dizisinde

“Ağlayan Gelin” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Oyuncu kadrosu için çalışmaların devam ettiği diziyi başarılı senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor. Dizinin yönetmen  koltuğunda Yıldız Aşanboğa oturacak. Bozdağ Film imzalı dizinin kadrosuna ilk katılan oyuncu Sinan Tuzcu oldu.

Son olarak “Hayatla Barış” filminde rol alan ünlü aktör “Ağlayan Gelin” dizisinde başrol karakter Yasin’in babası Mümtaz Bıçakçı karakterini canlandıracak. Hayatı futbol terimleriyle anlatan ve adını ağlayan gelin çiçeğinden alan dizinin başrol kadın karakteri Yeşil için popüler olmayan genç bir yetenek keşfedilecek. İlk bölümünde Mardin’e gidilecek olan dizinin çekimlerine ay sonunda başlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Kaleli’ye bomba partner

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir