1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor, avukatlar bu sabah itiraz etti

Show TV'ye Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili verilen 5 kez yayın durdurma ve 1,5 milyonluk para cezasının nasıl sonuçlanacağı merak konusu...

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor, avukatlar bu sabah itiraz etti

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin bu cuma ekrana gelip gelmeyeceği büyük merak konusu… Diziye RTÜK tarafından verilen 5 kez yayın durdurma ve 1,5 milyon TL para cezasına karşı Show TV’nin avukatları bu sabah mahkemeye itiraz başvurusunu yaptı.

RTÜK’ün Nursema’nın zorla evlendirildiği gece camdan atıldığı ve yere düştüğü 2 dakikalık sahneyi kadına şiddet kapsamında kötü örnek olarak değerlendirilip ceza kestiği diziyle ilgili karar bugün çıkmadı. Kararın cuma gününe kadar çıkması bekleniyor. Gold Film dizinin çekimlerine devam ediyor. Cuma gününün bölümü hazır… Eğer itiraz olumlu sonuçlanırsa dizi ekrana gelecek. Ancak Show TV’nin itirazı reddedilirse 7, 14, 21, 28 Nisan ile 5 Mayıs’ta dizi ekrana gelmeyecek.

Show TV’de o saat diliminde RTÜK’ün gönderdiği belgeseller yayınlanacak. Bu durum televizyon tarihinde ilk kez yaşanacak. Oyuncular Sendikası da dün yaptığı yazılı açıklamayla dizinin ekibinin yaşanan ekonomik kriz ortamında sezon finaline haftalar kala 5 hafta boyunca mağdur edileceğine vurgu yaptı ve sansür kararını kınadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çirkin dizisiyle ilgili sürpriz gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir