1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şevket Çoruh "Tetikçinin Oğlu" dizisi için Kürtçe öğreniyor

Şevket Çoruh "Tetikçinin Oğlu" dizisinde "İskender" adlı Diyarbakırlı bir iş mafya babasına hayat veriyor.

Şevket Çoruh “Tetikçinin Oğlu” dizisi için Kürtçe öğreniyor

Şevket Çoruh yeni dizisi “Tetikçinin Oğlu” dizisi için eşi Özge Çoruh ve kızı Turna’yla Bodrum’a taşındı. Ünlü aktör, karanlık bir iş insanı olan İskender’e hayat veriyor. O3 Medya ile Same Film’in ortaklığında çekilen dizinin 1. bölüm çekimleri bitmek üzere… FOX’ta ekrana gelecek dizinin mart sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

Şevket Çoruh’un canlandırdığı İskender Diyarbakırlı, iş birliği yaptığı adamlara tersanesinde çiğ köfte bile yoğuran renkli bir karakter… Çukur’un yazarı Gökhan Horzum’un ekip arkadaşları Kansu Gül, Halil Tekeş, Damla Şahin Duralı ve Emre Örs’le beraber yazdığı dizi için Çoruh, rolünün hakkını verebilmek için Kürtçe kelimeler ve aksan da çalıştı.

Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizide Hilmi Cem İntepe ile Nükhet Duru konuk oyuncu olarak rol aldı. Oğlu Yiğit’le ilgili intikam yemini eden İskender’in büyük savaşına sahne olacak dizide başlıca rolleri Timuçin Esen (Korkmaz), Genco Özak (Güven), Serhat Kılıç (Esat), Sezin Akbaşoğulları (Huri), Baran Can Eraslan (Yunus) , Bahar Şahin (Sibel), Esra Kızıldoğan (Nursel), Kaya Akkaya (Sarp) ve Aybike Turan (Kiraz) paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat dizisine flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir