1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seversin yeni gününde yayında

Seversin dizisi pazartesi günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek…

Seversin yeni gününde yayında

Seversin’n yeni günüyle ilgili resmi duyuru yapıldı. Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, beğeniyle takip edilen dizisi “Seversin’’ yeni gününde seyircisiyle buluşuyor. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı, ekrana gelen her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan ‘’Seversin’’ 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren her pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek.

Seversin’in güçlü oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin rol alıyor. Seversin yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de…

thumbnail
Önerilen Yazı
Baba dizisinden ayrıldı, Cennet’in Çocukları’na katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir