1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Settar Tanrıöğen cephesinden kötü haber... Üçüncü kez ameliyata alındı

Bu hafta hastaneden taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen’in bugün bir kez daha ameliyat edildiği öğrenildi.

Settar Tanrıöğen cephesinden kötü haber… Üçüncü kez ameliyata alındı

26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki usta aktör Settar Tanrıöğen’in hastaneden ne zaman taburcu olacağı merak konusuydu. Ataşehir Acıbadem’de peş peşe 2 kez ameliyat edilen oyuncunun bu hafta taburcu olması bekleniyordu. Ancak baş ağrıları artan Tanrıöğen’in yapılan kontrollerde yeniden ameliyat edilmesine karar verildi.

 

Ünlü oyuncunun bugün yeniden bıçak altına yattığı, tedavisinin bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Settar Tanrıöğen’in hafıza kaybı ve çabuk yorulması nedeniyle son dizisi “Kızılcık Şerbeti”ndeli ekibine haber yollayarak “Bensiz devam edin” dediği belirtildi. Usta oyuncunun fenomen olan karakteri Abdullah Ünal”ı bu nedenle Ahmet Mümtaz Taylan canlandırmaya başlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Son dakika… “Korkma Ben Yanındayım” dizi ekibini şoke eden olay

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir