1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sete çıkan Show TV'nin Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna flaş oyuncu

Bugün Adana'da sete çıkan Show TV'nin "Sandık Kokusu" dizisi çok güçlü bir anne kız çatışma hikâyesini ekrana taşıyacak.

Sete çıkan Show TV’nin Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna flaş oyuncu

“Sandık Kokusu” dizisinin çekimleri bugün Adana’da başladı. Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün kaleme aldığı dizi çok güçlü anne ve kız çatışmasını ekrana taşınacak. O3 Medya imzalı dizinin yönetmesini Nezaket Coşkun yönetiyor. Sami Saydan‘ın ise görüntü yönetmenliğini yaptığı dizinin aralık başında yayında olması planlanıyor.

Genel yönetmenliğini Zeynep Günay‘ın yaptığı dizide Özge Özpirinçci “Karsu”, Demet Akbağ Karsu’nun annesi Filiz ile Necip Memili ise Karsu’nun eşi “Reha” rolüne hayat veriyor. Dizide Metin Akdülger “Atilla”, Kayhan Açıkgöz de Atilla’nın sağ kolu “Cevdet” karakterini oynayacak.

Annesine emanet ettiği oğlunun kaybolmasıyla büyük bir travma yaşayan Karsu’nun sarsıcı hikâyesini anlatan dizinin kadrosuna değerli bir aktör daha katıldı. Levent Can dizinin ilerleyen bölümlerinde ekibe dahil olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Alparslan Büyük Selçuklu”nun oyuncusu Selahaddin Eyyubi dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir