1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan "Kader Bağları" dizisi sete çıkıyor

Süreç Film'in FOX için çekeceği Kader Bağları dizisinin okuma provası yarın yapılacak.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ı buluşturan “Kader Bağları” dizisi sete çıkıyor

“Kader Bağları” dizisi yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan FOX’un öne çıkan yapımları arasında yer alıyor. Süreç Film‘in imza attığı diziyi başarılı kadın yönetmenlerimizden Benal Tairi çekecek. Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayçin Turan‘ın başrolünü paylaşacağı dizide Sevda ve Kerem’in yurt dışında tesadüfler eseri tanışmalarıyla başlayan ve engellerle sınanan güçlü aşk hikâyesi ekrana taşınacak.

Arzu Gamze Kılıç, Aslı İçözü,  Betül Çobanoğlu, Zeynep Köse, Sanem Babi, Nazlı Bulum, Çınar Yükçeker, Mehmet Aykaç, Müşerref Göksever gibi başarılı isimleri buluşturan dizinin yarın okuma provası yapılacak. 1 Ağustos’ta sete çıkması beklenen “Kader Bağları”nın ilk sahneleri Çeşme Ildır‘da çekilecek. Ekip daha sonra İstanbul’daki sahnelere geçecek ve eylül ayında da Karadağ’daki çekimler yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aşk Taktikleri” filmiyle ilgili flaş gelişme… Üçüncü film mi geliyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir