1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şerif Sezer’in kızı Deniz Arna “Aldatmak” dizisine konuk oluyor

Usta oyuncu Şerif Sezer’in izinden giden ve annesi gibi oyunculuğu seçen Deniz Arna 5 yıl sonra “Aldatmak” dizisiyle ekrana dönecek.

Şerif Sezer’in kızı Deniz Arna “Aldatmak” dizisine konuk oluyor

Şerif Sezer iki sezondur “Yalı Çapkını” dizisinde seyirci karşısına çıkıyor. Değerli oyuncunun kendi izinden giden ve oyunculuk mesleğinde kariyer yapan kızı Deniz Arna, Devlet Tiyatrosu oyuncusu… Deniz Arna bu sezon M. Nurullah Tuncer’in “Don Kişot’un Yeni Maceraları” oyununda rol alıyor.

Geçmişte “Sakarya Fırat” dizisiyle tanınan Arna, 5 yıl sonra ekrana ağırlık verme kararı aldı ve ilk olarak iki sezondur atv‘de yayınlanan “Aldatmak” dizisine konuk oldu.

2018 “Bir Deli Rüzgar” dizisinde rol alan ve yakın zamanda da “Buğday Tanesi” filminde seyirci karşısına çıkan Deniz Arna “Aldatmak”ta Güzide’yle (Vahide Perçin) röportaj yapan gazeteciye hayat verecek. Yeni projeleri değerlendiren Arna’nın rol aldığı bölüm perşembe günü seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li dizinin son 2 haftası
 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir