1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya'lı "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisine bomba konuk

Serenay Sarıkaya'nın yeni dijital dizisi "Kimler Geldi, Kimler Geçti"ye çok değerli bir oyuncu konuk olacak.

Serenay Sarıkaya’lı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisine bomba konuk

Serenay Sarıkaya‘lı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisinin cuma günü okuma provası yapılacak. Ece Yörenç‘in yazdığı, Bertan Başaran‘ın yöneteceği dizi Netflix‘te yayınlanacak. Çekimleri temmuz ayında başlayacak olan dizide Metin AkdülgerAhmet Rıfat ŞungarHakan KurtaşDamla Sönmez, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat, Sümeyra Koç ve Bilgi Aydoğmuş rol alacak.

Avukat Leyla‘nın gözünden yaşanacak olayların anlatılacağı dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu konuk oluyor. 8 bölümlük dizinin kadrosuna Perihan Savaş konuk oyuncu olacak. Savaş modern ilişkiler üzerine çarpıcı saptamalar yapan dizide “Oya” karakterine hayat verecek.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve asaletiyle kendisine hayran bırakan Perihan Savaş, aynı zamanda yeni sezonda Kanal D‘de seyircilerle buluşacak olan Pastel Film imzalı “Dilek Taşı” dizisinin de başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Işıl Reçber’in ölen köpeği için savcılığa şikayet ettiği veterinerden açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir