1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya yeni dijital dizisi KGKG'de nasıl bir karaktere hayat verecek?

Serenay Sarıkaya, Ay Yapım bünyesindeki Bambini Film'in dizisi için hazırlık yapıyor.

Serenay Sarıkaya yeni dijital dizisi KGKG’de nasıl bir karaktere hayat verecek?

Serenay Sarıkaya “Aile” dizisiyle 8 yıl sonra ekrana fırtına gibi döndü. Sarıkaya’nın Kıvanç Tatlıtuğ’la partner olduğu dizi ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reytinglere damgasını vurdu. Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin çekimlerine devam ederken ünlü oyuncu Ay Yapım’ın bünyesindeki Bambini Film’in kod adı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” (KGKG) olan diziyle el sıkıştı.

Serenay Sarıkaya, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturacağı Netflix’te yayınlanacak olan dizinin senaristi Ece Yörenç’le hafta içi bir araya gelmişti. Çekimleri yaz aylarında yapılacak olan dizide Sarıkaya, avukat Leyla Taylan’a hayat verecek. Sarıkaya’nın sevgilisi Ömer’i canlandıracak oyuncu için de çalışmalar başladı. Henüz oyuncu seçimleri yeni başlayan dizinin adı ve karakterleri değişebilir. Bu arada Serenay Sarıkaya’nın Adana’da çektiği “Şahmaran” dizisinin de 2 sezondan oluşacağı, hikâyesi bittiği için de 3. sezonunun çekilmeyeceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’nin Cihan’ı Nejat İşler neden otelde yaşadığını anlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir