1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni Aile pozu

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı Aile dizisinin yeni bölümünde tansiyon yükseldikçe yükselecek.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni Aile pozu

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un buluştuğu Aile dizisi geçen hafta ilk bölümünde reytinglerde zirvede yer almıştı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 2. bölümünde yine tansiyon hiç düşmeyecek. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönettiği dizide aile içinde soğuk savaş başlayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın “Belki iyileştiririz birbirimizi, belki daha beter ederiz” sloganıyla çekilen dizide Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer’den oluşan dev bir kadro eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy İspanya’nın televizyon Oscar’ına aday

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir