1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya: Sana Mert Ramazan Demir'i yedirmeyeceğim

Serenay Sarıkaya "Şahmaran" dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'e destek oldu.

Serenay Sarıkaya: Sana Mert Ramazan Demir’i yedirmeyeceğim

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’i buluşturan “Şahmaran” dizisinin galası dün akşam yapıldı. Umur Turagay’ın yönettiği, Pınar Bulut’un yazdığı Tims&B imzalı dizide Mustafa Uğurlu (Davut), Mahir Günşiray (Ural), Ebru Özkan (Çavgeş), Hakan Karahan (Lakmu), Elif Nur Kerkük (Medine), Mehmet Bilge Aslan (Salih), Ekin Gökgöz (Miraç), Berfu Halisdemir (Diba), Nilay Erdönmez (Hare), Nil Sude Albayrak (Bike), Ayşe Lebriz Berkem (Tutku), Mert Doğan (Arun), Ece Ertez (Lilit) rol alıyor.

Dizinin basın toplantısı sırasında Mert Ramazan Demir’e Yalı Çapkını dizisindeki eşi Afra Saraçoğlu’yla aşk yaşadığı iddiası soruldu. Son olarak Mert Yazıcıoğlu’nun Mert Ramazan Demir’le beraber fotoğraflarını silmesi iddiaları güçlendirmişti. Demir “Yalan haber, arkadaşız. Bunu bin kere söyledik” dedi. Serenay Sarıkaya da soruyu soran muhabire “Mert’i sana yedirmeyeceğim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nükhet Duru’nun oyunculuk ajansı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir