1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya avukat cüppesiyle KGKG setinden ilk fotoğrafı yayınladı

Serenay Sarıkaya'nın avukat Leyla rolüne hayat vereceği "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisi bugün sete çıktı.

Serenay Sarıkaya avukat cüppesiyle KGKG setinden ilk fotoğrafı yayınladı

Serenay Sarıkaya‘nın başrolünü oynadığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisi bugün sete çıktı. Ay Yapım‘ın dijital projelerini ürettiği Bambini Film’in çektiği 8 bölümlük dizide Serenay Sarıkaya babası büyükelçi olan avukat Leyla Taylan rolüne hayat verecek. Ünlü oyuncu Yunan adaları ve Bodrum’da yaptığı tatilin ardından bugün sete çıktı ve setten ilk paylaşımını da yaptı.

Avukat cüppesinin fotoğrafını yayınlayan Sarıkaya “Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz. KGKG set 1. gün” paylaşımını yaptı. Dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazıyor, yazı ekibinde Ayşe Özyılmazel de var. Dizi Leyla, Ömer, Cem, Sarp ve Şeyyaz gibi renkli karakterleriyle günümüz şehir hayatındaki insan ilişkilerini eğlenceli bir dille ele alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Havalimanında yeşil terlikli Serenay Sarıkaya
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir