1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Senden Önce” dizisinin yayın günü belli oldu mu?

Kanal D peş peşe “İnci Taneleri”, “Senden Önce” ve “Taş, Kağıt, Makas” gibi birbirinden iddialı dizilerini seyirciyle buluşturacak. Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” ve Süreç Film’in Yalan dizisi de sırada…

“Senden Önce” dizisinin yayın günü belli oldu mu?

“Senden Önce” dizisi bu sezonun en iddialı yapımlarının başında geliyor. D Media imzalı dizide güçlü bir aşkın sınavı seyirciye aktarılacak. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturacak dizinin afişi ve tanıtımları çok beğenildi. Feride Kaytan’ın yönettiği dizinin yayın günü merakla bekleniyor.

Bu akşam yeni tanıtımının yayınlanması planlanan dizinin kulislerden gelen bilgilere göre yeni bir değişiklik olmazsa çarşamba günleri ekrana geleceği konuşuluyor. Yayın tarihinin şubat ayında olacağı gündemde olan dizi için bir iddia da 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yetiştirileceği yönünde… Bakalım söylentiler gerçekleşecek mi?

thumbnail
Önerilen Yazı
C Takımı filminin fragmanı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir