1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın filminde acılı anneyi hangi ünlü isim canlandıracak?

2017’de 23 yaşındayken Batman’da şehit olan Aybüke öğretmenin hayat hikâyesini anlatan filmin çekimleri sürüyor.

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın filminde acılı anneyi hangi ünlü isim canlandıracak?

“Aybüke” filmi gencecik yaşta teröre kurban giden Şenay Aybüke Yalçın‘ın hayat hikâyesini ekrana taşıyacak. Nihayet Şahin’in Şenay Aybüke Yalçın‘a hayat verdiği filmin flashback sahnelerinde şehit öğretmenin çocukluğunu Aysima Zeynep Erişir oynuyor.

İsmail Demir’in patronu olduğu Bee Yapım ile TRT ortaklığında çekilen film 12 Ağustos’ta Ankara Haymana’da sete çıktı.

24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında gösterime girecek olan Ozan Bodur ve Uğur Kılıç’ın yazdığı “Aybüke” filmini Murat Onbul yönetiyor.

Filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Dikmetaş yapıyor. Aykübe Yalçın’ın babası Sadık Yalçın’ı Caner Kurtaran’ın oynadığı filmde anne Zehra Yalçın’ı Zeynep Kankonde canlandırıyor.

Cast direktörlüğünü Buğra Emir Kaplan‘ın yaptığı filmde “Ragıp Baba”yı Turgay Tanülkü, “Kaymakam”ı Engin Hepileri, “Fırıncı Numan”ı Necip Karakaya,”Yücel”i Murat Han, “Civan”ı Doğukan Çevik, “Bedri”yi Musab Doğan, “Seher”i Zeliha Kendirci, “Dilan”ı Aslıhan Kapanşahin, “Erdal”ı Onur Yenidünya, “Mithat”ı Mustafa Keser, “İzzet”i Ercüment Çırak, “Tuğçe”yi Gizem Arıkan, “Buket”i Gülşah Yavuz, “Gülistan”ı Buse Pehlivan, “Soner”i Adem Türkyılmaz canlandırıyor.

 

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Erol’dan yeni imajı kendisine benzetilen Bergüzar Korel’le ilgili ilk yorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir