1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seda Türkmen "Yargı"dan ayrılıyor, "Sandık Kokusu"nun Lale'si oluyor

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi "Yargı" üçüncü sezonunda da pazar akşamlarına damga vuruyor ve seyirciyi ekran başına topluyor.

Seda Türkmen “Yargı”dan ayrılıyor, “Sandık Kokusu”nun Lale’si oluyor

Seda Türkmen bu sezon “Yargı” dizisinin kadrosuna “Dilek” rolüyle dahil olmuştu. Başarılı oyuncunun dizideki ömrü kısa sürdü. Başından beri planlandığı gibi Türkmen diziye veda ediyor ve Show TV‘de aralık ayında ekrana gelecek O3 Medya imzalı “Sandık Kokusu” dizisiyle geçiş yapacak. Yargı‘nın 68. bölümünde Eren komiser (Uğur Aslan)  Dilek’le ilgili çok büyük bir şok yaşayacak ve onun karanlık arka bahçesiyle yüzleşecek. Nefes kesen bu gelişme Dilek’in de sonu olacak.

Yakın zamanda Şahan Gökbakar‘ın Disney Plus için çektiği 8 bölümlük “Erdal ile Ece” dizisinde ünlü komedyenin partneri Ece’ye hayat veren ünlü oyuncu “Sandık Kokusu”nda ise Reha’nın (Necip Memili) kız kardeşi Lale’yi canlandıracak. Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün yazdığı “Sandık Kokusu”nda Türkmen, Karsu’nun (Özge Özpirinçci) görümcesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” 12 reytingi geçip kendi rekorunu kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir