1. Anasayfa
  2. Dizi

Şebnem Dönmez Yasak Elma’ya yardımcısıyla beraber geliyor

Şebnem Dönmez Yasak Elma’ya yardımcısıyla beraber geliyor
Yasak Elma dizisine Kumru’nun annesi Handan Kılıç karakteriyle dahil olan Şebnem Dönmez, yeni entrika rüzgârları estirecek. Handan diziye yardımcısı Cemal’le beraber dahil olacak. Cemal rolü için titiz bir araştırma yapıldı ve sonunda daha önce “Masumiyet” dizisindeki oyunculuğuyla dikkatlerı üzerine çeken Sonat Tokuç’ta karar kılındı.
Cemal fenomen dizide Handan adına tüm bilgileri araştıran kişi olarak öne çıkacak.
Öte yandan Yasak Elma’nın yeni bölümünde Doğan aşk ilanında bulunduğu Yıldız’dan başta istediği cevabı alamayacak ama tam ikili arasında yakınlaşma gerçekleşecekken işler yine karışacak. Handan yıllar önce terk ettiği Doğan’ın hayatına sızmaya çalışsa da Yıldız’ın kolay lokma olmadığını anlayacak.
Kumru ile restoranında işe başladığı Ekin arasında yaşanacak flört dizinin tanıtımında da ekrana gelmişti. Yeni bölümün bir sürprizi de Çağatay ile Yıldız arasında yaşanacak. İkili Halit Can’la ilgili özel bağ yüzünden zoraki de olsa yakınlaşacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir