1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şebnem Bozoklu’dan flaş “Bahar” dizisi açıklaması

Şebnem Bozoklu, fikir olarak geçen yaz başrol oynadığı “Hayatımın Neşe’si” dizisine benzeyen Demet Evgar’ın “Bahar” dizisi hakkında ilk kez konuştu.

Şebnem Bozoklu’dan flaş “Bahar” dizisi açıklaması   

Ülkemizin en iyi oyuncularından Şebnem Bozoklu dün vizyona giren, Orchestra Content imzalı “Mucize Aynalar” filmiyle sinemalarda seyirci karşısına çıkıyor. Tolga Örnek’in Aziz Nesin’in hikâyelerinden yola çıkarak çektiği filmde Cengiz Bozkurt’un eşine hayat veren Bozoklu, seyirciyi gülme krizine sokuyor.

Filmin vizyonu nedeniyle Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Bozoklu, röportajda fikir olarak geçen yaz başrol oynadığı Goya Entertainment imzalı “Hayatımın Neşe’si” dizisine benzeyen Demet Evgar’ın Kore yapımı “Doctor Cha” dizisinden uyarlanan “Bahar” dizisi hakkında da ilk kez konuştu.

Tıpkı Bahar dizisi gibi geçen yaz salı akşamları yayınlanan “Hayatımın Neşesi” dizisinde tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenen, çocukları büyüdükten sonra da okuluna geri dönen Neşe’ye hayat veren Bozoklu şunları söyledi:

“Bahar dizisi şahane gidiyor… Demet benim çok beğendiğim bir oyuncu…  Bahar’da da her zamanki gibi şahane oynuyor… Diziler birbirine temelde çok yakın ama bir tane çok önemli fark var. Bizim dizimizde aile bağları çok güçlü, karı koca arasında büyük bir sevgi ve iyi giden bir ilişki vardı. Bahar’da araları iyi değil. Gidip gelen bir ilişki var. Birkaç teknik fark var ama çok aynı tip iki iş… Bahar çok başarılı gidiyor. Bütün kadro da çok iyi…”

“Demet’i hayranlıkla izlerim”

Şebnem Bozoklu, meslektaşı Demet Evgar’ı da övdü ve “Demet’i her zamanki gibi çok beğeniyorum. Çok eskiden beri tanışıyoruz… 9 Eylül Üniversitesi’nde oyunculuk okuduğum dönemden o tanırım Demet’i… Hayranlıkla izlerim, çok da sevdiğim bir arkadaşım…” diye konuştu.

Şebnem Bozoklu oyunculuk dünyasındaki rekabetle ilgili de “Rekabet oyunculuğun temelinde tabii ki var ama benim jenerasyonumda özellikle oyuncu arkadaşlarımızla bence biz iyi bir şey tutturduk. Bizden önceki jenerasyon daha farklıyız… O zaman sanki sadece bir tane iyi oyuncu olacak gibi bir hava vardı. Şimdi birçok platformun da hayatımıza girmesiyle şunu anladık dünyada birçok iyi oyuncu var, birbirinden farklı birçok tarzda iş üretiyorlar ve biz rekabeti tatlı götüren bir jenerasyonuz…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emre Karayel Atatürk’ün silah arkadaşına hayat verecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir