1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Usta aktör Savaş Özdemir 2. Murad rolüyle ekranlara dönüyor

Savaş Özdemir TRT1’in dün ilk tanıtımı yayınlanan Fatih Sultan Mehmed’in hayatını konu alan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisiyle ekranlara dönüyor.

Usta aktör Savaş Özdemir 2. Murad rolüyle ekranlara dönüyor

Savaş Özdemir’in yeni dizisi belli oldu. Miray Yapım’ın “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisiyle anlaşan Özdemir, dizide Osmanlı’nın 6. Padişahı 2. Murad’a hayat verecek. Şafak Bal’ın yönettiği, Ozan Bodur, Fatih Güler, Cihan Bozkaya ve Enes Şengönül’ün yazdığı dizi için Savaş Özdemir hazırlıklara başladı. .

Dizinin ilk sezonunda, 2. Murad’ın hayatı ve yaptıkları ekranlara gelecek. Daha sonra tahtı oğlu Mehmed’e bırakacak. 23 yıl Osmanlı’nın 6. Padişahı olarak tahtta kalan Sultan 2.Murad 2 kez tahta çıktı. Bu süre içinde 38 sefer yaptı. At kılıç eğitimleri devam eden usta oyuncu Savaş Özdemir, Ocak ayı sonunda çekimlere başlayacak. Dizide Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’nin “Dilek Taşı” için final kararı alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir