1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sarp Levendoğlu TRT'nin fenomen dizisi “Teşkilat”ta

TRT1’in Tims&B imzalı fenomen dizisi “Teşkilat”ın dördüncü sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Sarp Levendoğlu TRT’nin fenomen dizisi “Teşkilat”ta

Teşkilat dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Başrol oyuncusu Deniz Baysal dahil birçok ismin veda ettiği diziye yeni karakterler katılacak. Bu karakterlerden en önemlilerin başında “Pehlivan” lakaplı İbrahim geliyor. Jandarma özel harekatta görev alırken istihbaratın kurulacak yeni ekibine alınan İbrahim rolü için çok başarılı bir isimle; Sarp Levendoğlu’yla imza aşamasına gelindiği öğrenildi. Levendoğlu son olarak “Gecenin Ucunda”nın ardından “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin son bölümlerinde rol almıştı.

“Teşkilat”ta Levendoğlu’nun hayat vereceği İbrahim, fazla konuşmayı sevmeyen, tek yumrukta kapı kıran, aynı zamanda her türlü motorlu taşıtı kullanabilen, keskin bir nişancıdır ve yağlı güreş konusunda da ustadır. Teşkilat için titiz bir cast çalışması yapılıyor. Diğer karakterleri için de görüşmelerin sürdüğü fenomen dizinin yeni kadın başrol karakteri Canan için ise çok sayıda ünlü oyuncuyla görüşüldü, kiminle el sıkışılacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Boran Kuzum Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir