1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sandık Kokusu’na flaş konuk oyuncu

Kariyer çalışmalarını bir süredir New York’ta devam ettiren başarılı oyuncu Sercan Badur, sevilen dizi Sandık Kokusu’na konuk oyuncu olarak dahil oluyor.

Sandık Kokusu’na flaş konuk oyuncu

“Sandık Kokusu” dizisi çarşamba akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. O3 Medya’nın imza attığı, Nezaket Coşkun’un ise yönettiği diziyi reyting rekoru kıran projelerin yazarları Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Metin Akdülger (Atilla) ve Necip Memili’yi (Reha) buluşturan diziye Sercan Badur, konuk oyuncu olarak katılıyor.

Kariyer çalışmalarını bir süredir New York’ta devam ettiren başarılı oyuncu dizinin 10. bölümüne “Mert” karakteri ile katılacak. Badur, Metin Akdülger’in canlandırdığı “Atilla” karakterinin kardeşi olarak diziye girecek. Gizemli bir karakter olan “Mert”, dizinin akışında önemli bir değişiklik yaratacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pastel Film’den 3 yeni proje geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir