1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İsmi değişen "Saklı Kalsın" dizisine "Camdaki Kız"dan hangi oyuncu katıldı?

"Camdaki Kız" dizisinin başarılı oyuncusu O3 Medya'nın FOX'a çekeceği "Saklı Kalsın" kod adlı yeni dizisinin kilit rolü için anlaştı.

İsmi değişen “Saklı Kalsın” dizisine “Camdaki Kız”dan hangi oyuncu katıldı?

Saklı Kalsın” dizisinin adı değişti. O3 Medya‘nın başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk‘i buluşturan dizisi merakla bekleniyor. FOX‘ta ekrana gelmesi planlanan dizinin yeni adı “Ruhun Duymaz” oldu. Sürükleyici bir ajan dizisi olan “Ruhun Duymaz“da Burcu Özberk “Ece”, Şükrü Özyıldız ise “Onur” rolüne hayat veriyor. Dizinin kilit rollerinden biri olan Civan Koral rolüne hayat verecek oyuncu belli oldu. Haftaya final yapacak olan “Camdaki Kız” dizisinin Levent’i Tuğrul Tülek “Ruhun Duymaz”la anlaştı.

Civan Koral dizide Türkiye’nin en büyük kuyumculuk firmalarından Koral mücevheratın sahibi olarak gösterilecek. Ajan Onur (Şükrü Özyıldız) ekibiyle beraber altın kaçakçılığı yapan ve uluslararası bir suç örgütünün de Türkiye ayağı olan Civan Koral’ın hayatına kılık değiştirip sızacak. Okuma provası yapılan dizinin sırada saç ve makyaj provası var. Aytaç Çiçek‘in yöneteceği diziyi Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Aslı Sümen (Hilal), Ülkü Duru (Ayla), Şehsuvar Aktaş (Müfit) ve Mert Öner (Musti) gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin 14 Haziran’da sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti sezonu zirvede kapattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir