1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Sakla Beni” dizisine Yalı Çapkını’ndan transfer… İncila’ya partner geliyor

Star TV’nin OGM Pictures imzalı “Sakla Beni” dizisinin reyting rakamları her hafta artarak devam ediyor.

“Sakla Beni” dizisine Yalı Çapkını’ndan transfer… İncila’ya partner geliyor

“Sakla Beni” dizisi Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Geçen hafta ilk kez 6 reytingi geçen dizide olaylar iyice hareketleniyor. Nadim Güç’ün yönettiği Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı diziye Kadir karakteri dahil oluyor. Dizide Kadir’i geçen sezon sonu “Yalı Çapkını”ndan ayrılan daha sonra adı başka dizilerde geçen genç kuşağın başarılı yıldızlarından Baran Bölükbaşı canlandıracak.

Kadir, İncila’ya (Cemre Baysel) partner olarak gelecek ve onun gelişi ortalığı fena karıştıracak. Kalabalık kadrosuyla dikkat çeken dizide Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülse Birsel’in gişe rekortmeni filmi “Aile Arasında”yla ilgili bomba gelişme
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir