1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sahte Gülizar Irmak şoku... Hayali projenin haberini yazdırdı

Bugün kendisini senarist Gülizar Irmak olarak tanıtan bir kadının sosyal medyadaki bazı adreslere röportaj vermesi şaşkınlık yarattı.

Sahte Gülizar Irmak şoku… Hayali projenin haberini yazdırdı

Son olarak Ömer dizisini yazan başarılı senarist Gülizar Irmak bugün ilginç bir şok yaşadı. Kendisini Gülizar Irmak olarak tanıtan bir kadın bazı adreslere mesaj atıp “Ben Gülizar Irmak, yeni sezon projemle ilgili sizinle tanışmak isterim” yazdı ve altına 0555’li numarasını ekledi. Bu mesaja inananlar sahte Gülizar Irmak’la röportaj yaptı. Sahte Gülizar Irmak Ay Yapım’a yazdığını iddia ettiği hayali bir projeyle ilgili bilgi verdi.

Telefonla ulaştığım Gülizar Irmak “Ben sosyal medyayı çok kullanan biri değilim. Durumdan menajerim sayesinde haberdar oldum. Çok şaşırdım. Öyle bir projem yok” dedi. Adını kullanarak kendisiymiş gibi röportajlar veren şahısla ilgili avukatıyla görüştüğünü belirten Gülizar Irmak Ömer dizisine geri dönmesinin de sözkonusu olmadığını belirtti.

Öte yandan Ay Yapım da bahsedilen isimde bir projelerinin olmadığını belirtti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir