1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahsiyet’in Kader’i Erdal Özyağcılar: Üç gündür heyecandan bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum

Erdal Özyağcılar Gain’de 13 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan “Şahsiyet” dizisinde intikam peşinde olan çok etkili bir karaktere hayat veriyor.

Şahsiyet’in Kader’i Erdal Özyağcılar: Üç gündür heyecandan bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum

Erdal Özyağcılar “Şahsiyet” dizisinde intikam için ülkeye dönen Kader rolüyle seyirci karşsına çıkacak. Dizinin galasında oldukça heyecanlı olan Özyağcılar “Hayatım alt üst oldu 3 ay… Şahsiyet’ten bir teklif geldi. Hakan Günday’ın senaryosu geldi ve çarpıldım. Ondan sonra bir sancılar başladı bende… Ne yapacağım, ne edeceğim diye… Halukçuğum zaten ilk sezonda döktürmüş, ne yapacağım oğlum ben dedim… Biz Onur’la (Saylak) 2 saat konuştuk. Beni rahatlattı, hiç merak etme dedi. Gece uyumamalar başladı. Sağ olsun bana çok yardımcı oldu” dedi.

İlk kez bir dizisi için çok heyecanlandığını anlatan Özyağcılar “Telaşeli bir 3 ay geçirdim. Bir de ben sadece tiyatro oyunlarının prömiyerlerinde bir bağırsak enfeksiyonu geçiririm. Heyecandan 3 gündür aynı hastalıktayım. İlk defa bir dizide yaşıyorum. Röportaj yaparken üç dört beş defa müsaade isteyeceğim durum zaten kötü… Siz rahatlayın, bir de ben rahatlayayım…” diye konuştu.

Erdal Özyağcılar duayen oyuncu Haluk Bilginer’le karşılıklı oynamanın konforunu da “Çok mutluyum… Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü, çok keyif aldım” sözkeriyle ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in başından geçen olay “Sandık Kokusu”na konu oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir