1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahsiyet dizisinin prömiyeri Amerika’da yapıldı

Los Angeles'ın ikonik Sony Stüdyoları'nda Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı ve 13 Kasım'da GAİN'de yayınlanmaya başlayacak olan Şahsiyet dizisinin ikinci sezon galası gerçekleşti.

Şahsiyet dizisinin prömiyeri Amerika’da yapıldı

GAİN‘in ana sponsorları arasında yer aldığı Hollywood Türk Film ve Drama Günleri renkli anlara sahne oldu. Organizasyonun ikinci gününde ilk kez bir Türk dizisinin Amerika’da prömiyeri yapıldı. Los Angeles’ın ikonik Sony Stüdyoları’nda Haluk Bilginer‘in başrolünde yer aldığı ve 13 Kasım’da GAİN‘de yayınlanmaya başlayacak olan “Şahsiyet” dizisinin ikinci sezon galası gerçekleşti.

Galaya Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Ebru Şahin ve GAİN Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Kilimci katıldı. Değerli aktör Haluk Bilginer’in oyunculuk şovuna imza attığı polisiye-drama türündeki “Şahsiyet” dizisi, 5 yıl aradan sonra GAİN’deki ikinci sezonuyla geri dönüyor. Şahsiyet’in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü 13 Kasım’da yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim” dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun: Ailem beni prenses gibi büyüttü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir